Hava Durumu

Ne Şampiyonluk Ne Para Önce Sağlık Gelir

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2020 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2020 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ne Şampiyonluk Ne Para Önce Sağlık Gelir

Futbol günlerine bakıyor, yorumları tek tek inceliyoruz, ancak okuduklarımız yazılanlar konusunda inanası şeyler değil. Ülkemizde Corona vahşeti süratle yukarılara doğru tırmanırken, şampiyon benim sensin, lig tescil olsun olmasın gibi tartışmaları artık gerilerde bırakmamız gerekiyor.

Ne ligler, ne şampiyonluklar, ne para boş arkadaş. Önemli olan varlığımız, sağlığımız değilmidir ? Hepimiz sağlığımızı düşünmek zorundayız. Futbolsuzluk büyük bir boşluk, bunu hepimiz söylüyoruz. Hafta sonlarını açıkçası özlüyoruz. Ama büyük bir tehlikeyle karşı karşıyayız ve futbolun dışına çıkmamız acil olandır.

Futbola biraz olsun ara vermek durumundayız. Herşeyin sonunda sağlık geliyor. Tehlikenin ne kadar süreceğini hiçbirimiz bilmiyoruz. Paranız pulunuz olsa ne olacak, evimizden çıkamıyoruz şuan. Bu günler artık paranın pulun geçmediği günlerdir. Ülkede sıkıntılar içerisinde olan bir çok insanımız var. Şimdiler birbirimize karşı daha duyarlı olmamızı gerektirmektir. Birlikteliğe ve dayanışmaya fazlasıyla ihtiyacımız var.

Kendimize ve çevremize iyi  bakalım, sağlık günlerine dikkat etmeliyiz. Bu günlerde geçer futbol tekrar geri gelir ve bizler özlem dolu günlere geri döneriz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.