Hava Durumu

Mustafa Doğan '' Geleceğe Umutla Bakıyorum ''

futbol bir sevdadır

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2021 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2021 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Mustafa Doğan '' Geleceğe Umutla Bakıyorum ''

Ankara Keçiörengücü takımımızın formasını giyiyor Mustafa Doğan. Mor beyazın Elit kadrosunda yer alan 2002 doğumlu oyuncumuz sol bek mevkinde oynuyor. Keçiören Sportif Kulübü alt yapısından yetişen ve teknik adam Nurettin Ondoğan'ın '' O güzel yerlere gelecek '' mesajıyla dikkatleri üzerine çekmişti genç oyuncu.

Geleceğe umutla bakıyor Mustafa Doğan ve bakın neleri bizlerle paylaşıyor, söz sırası genç oyuncu Doğan'da. Mustafa Doğan '' Futbolu çok seviyorum. Küçük yaşlarda babamın da desteğiyle K.ören Sportif takımına kaydolarak çalışmalara başlamıştım. Burada Nurettin Ondoğan hocamın katkılarını asla unutmak istemiyorum. Sonraki takımım Ankara Keçiörengücü oldu. Bugün baktığımda Başkent futbolunun en sevilen takımlarından birisinde yer almanın avantaj olduğunu düşünüyorum. Burada Ali Nazlı hocam ve teknik ekibiyle hırsla çalışıyoruz.  Takım arkadaşlarımla  ise gönül birliği içerisindeyiz.

Tek isteğim hedeflerim doğrultusunda basamakları teker teker çıkmak olacaktır. Önce Keçiörengücü A takımı, sonrası yukarı liglerde forma giymek hayallerim arasında. Ayrıca çok çalışmam gerektiğine inanıyorum. İnşallah başaracağım, bana inananları mahçup etmek istemiyorum '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.