Hava Durumu

M.Kalkan '' Site Zaferspor Asla Vazgeçmez ''

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2018 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2018 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
M.Kalkan '' Site Zaferspor Asla Vazgeçmez ''

SON DÜDÜK ÇALINCAYA DEK

Ankara futbolu amatör lig temsilcisi Site Zaferspor takımı teknik patronu Mustafa Kalkan, final karşılaşmasına 24 saat kala sessizliğini sporankara.org haber sitesine bozdu, söz sırası genç teknik adam Kalkan'da.

Mustafa Kalkan '' Pazar günü final grubu'nda önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Müsabaka her iki takım içinde son derece değerli, kaybetmenin telafisi yok. Ben sporankara.org haber sitesi aracılığıyla her iki takımımıza da şimdiden başarılar diliyorum, iyi oynayan kazansın.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 '' Site Zaferspor takımımıza gelince. Biz büyük bir aileyiz diyorum. Takımını sonuna kadar destekleyen spor sevdalısı başkanımız Fatih Anaz ve çalışma arkadaşları tüm dönemlerde yanımızda oldular. Başarıları birlikte yakaladık, bundan sonra da yakalamaya devam edeceğiz. Yarin hangi sonuç olursa olsun, final takımı olduğumuzu bir kez daha ispatladık diyebilirim. Site Zaferspor asla vazgeçmez. Sporcularımız her karşılaşmada ellerinden gelenin en iyisini yapma mücadelesinde oldular. Formalarını yüreklice temsil eden aslan yürekli oyuncularımıza sayfanız aracılığıyla sonsuz teşekkür ediyoruz. Pazar günü ya tamam, ya devam diyeceğiz. Şu an konsantrasyınumuz en üst düzeyde, kazanan biz olmalıyız '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.