Hava Durumu

M.Bayram / K.Öztürk Final Grubu Yorumu

HEYECAN KASIRGASI DEVAM EDİYOR

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 06:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 06:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
M.Bayram / K.Öztürk Final Grubu Yorumu

Sporankara.org spor sitesi Ankara futbolunun nabzını tutmaya devam ediyor. Ankara final grubu maçlarını tüm heyecanıyla beraberce izliyoruz. Hafta sonu oynanan karşılaşmalar öncesi Ankara futbolunun emekçi futbolcuları Murat Bayram ve Kemal Öztürk'ü Ayabakan Balıkçılık Pişirme Evin'de ziyaret ederek final grubu ile ilgili söyleşide bulunduk, işte o söyleşi ve geriye kalanlar.

Murat Bayram ''Öncelikle sporankara.org spor sitesini tebrik ediyorum. Amatör sporlara verdiği değerin yakın takipçisiyim ve her geçen gün büyüdüğünü net şekliyle görebiliyorum. Eski bir futbolcu olarak aktif futbol yaşantısı sonrası işlerimden fırsat bulduğum kadar amatör lig müsabakalarını takip edebiliyorum. Bu sezon bir çok karşılaşmayı seyretme imkanım oldu. Hafta sonları bir etkinlik gibi düşünelim olayı. İzlediğim kadarıyla amatör futbol liglerinde eski heyecan ve kalitenin yaşandığını söyleyemem. Bunu tribünlere baktığımızda daha iyi anlayabiliyoruz sanırım. Sadece final grubu karşılaşmalarında bu sayının arttığını görebildik. Final grubu karşılaşmalarına gelince. İzlediğim 10 takım arasında Haymanaspor takımının tüm takımlardan ayrı tutulması gerektiğini ifade edebilirim. Tecrübeli teknik adam Metin Karagöz farkı ve oyun anlayışıyla, seyrettiğiniz zaman keyif alabileceğiniz bir takım görünümündeler. Burada Yenidoğanspor takımı genç ve ilerisi için ümit vaadediyor. Çakırlargücü, Tarımspor, Gülveren Birlik takımları Haymanspor dışında zirve mücadelesindeler ve az hata takım kazanacaktır diye düşünüyorum. Kalite olarak Onbirateş takımını es geçmemek gerek, ancak şansın yanlarında olmadığı karşılaşmalar oynadılar. Ayrıca Pidosan, B.Üstü takımlarını tebrik etmek gerekir. Beypazarı takımı ise gücü ile ters orantıda, başarıyı bir türlü yakalayamadı. Sonlara doğru yaklaşırken şu an itibarıyla plaf-off grubunu garantileyen Haymanaspor takımını yönetimini, Metin hocamızı, sporcuları ve taraftarını bir kez daha kutluyorum'' diye konuştu.

Kemal Öztürk '' Tebrikler, tebrikler sporankara diye sözlerime başlamak istiyorum. Amatör sporun tüm detaylarını spor sitenizden öğrenebiliyorum, çalışmalarınızda başarılar. Ankara final grubu karşılaşmalarına gelince. İsmi üstünde final grubu, yani şampiyonlar ligi. Heyecan açısından baktığımızda tamam desek de kalite açısından baktığınızda aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Seyrettiğimiz tüm maçlarda fark yaratacak takımı bulmak oldukça zor görünüyor. Ancak şartlara bakıldığında Haymanaspor takımının heyecanın tek adresi olduğunu söyleyebilirim. Böylesi maçlarda 4 gol ortalaması ile oynamak her takıma nasip olmaz. Bir Haymana'lı olarak bu benim için gurur verici durum. Ben buna teknik adam farkı diyorum, Metin Karagöz dediğiniz zaman amatör futbol liglerinde akan suların durduğunu bizler biliyoruz. Haymanaspor dışında Onbirateş takımının da kalitesine inanıyorum, ancak bu kaliteyi bir türlü sahaya yansıtamadılar. Ayrıca Yenidoğanspor umut veriyor. Çakırlargücü ve Tarımspor birbirine denk, Gülveren ise sürpriz bir takım. Diğer takımları dereceleri ne olursa final grubuna kaldıkları için kutlamak gerekiyor. Ancak ben Haymanaspor takımının yıllar sonra yazdığı tarihin uzun süre hafızalardan silinemeyeceğini düşünüyorum. Atilla Süslü başkanı ve yönetim kurulunu, sporcularınızı, Metin hocamızı ve taraftarı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir sezona imza atmak gurur verici bir durum. Umut ediyorum gelecek sezon da isimlerine yakışır bir şekilde sahada olacaklardır '' diye konuştu.

sporankara.org unutma fark biziz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.