Hava Durumu

Kartal '' Adil şartlarda bir lig oynanmayacak ''

Kartal'dan önemli açıklamalar

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2020 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2020 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Kartal '' Adil şartlarda bir lig oynanmayacak ''

Süper Lig'den 7 kulüp TFF'ye bu sezon için küme düşmenin kaldırılması için başvuruda bulunmuştu. Başkan Hasan Kartal da 7 kulüp arasında kendilerinin de olduğunu belirtmişti. 

Türkiye Futbol Federasyonu bugün beklenen açıklamayı yaptı. 5 oyuncu değişikliği kabul edilirken kulüplerin yapmış olduğun "Küme düşme kaldırılsın" başvurusu reddedildi. 

Konuyla ilgili TRT SPOR'a konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal karara tepki gösterdi. 

"Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılmaması adaletsiz bir karar oldu" diyen Kartal, sözlerini "Adil koşullarda bir lig oynanmayacak. Bu lig bir şekilde tamamlanacak ama şampiyon adil bir şekilde mi belirlenecek? Hayır. Düşenler adil şekilde mi belirlenecek? O da hayır. Ben Rizespor olarak hiçbir sıkıntı duymuyorum ama bazı takımlara baktığım zaman bir yükselişteydiler ve şimdi sıkıntıya girebilirler. Kendi içinde sorunları olan takımlar var." ifadelerini kullandı. 

Oyuncu değişikliğiyle ilgili alınan kararı da değerlendiren Kartal, "5 oyuncu değiştirmeyi de bilmiyorum iyiye mi yormak lazım. 5 tane kuvvetli oyuncusu olmayan, sporcusu gerileyen, sporcusunda problemli takımlar da var." dedi.

"Bazı sıkıntılar daha da büyüdü"

"Kulüplerin esas sıkıntıyı önümüzdeki dönem yaşayacağını düşünüyorum. Bazı sıkıntılar daha da büyüdü. Bu ekonomik problemleri kulüpler nasıl aşacaklar bilmiyorum. Fazla harcama yapan kulüpler seneye son yıllarını yaşarlar diye düşünüyorum."

Kaynak: TRT SPOR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.