Hava Durumu

Haymanaspor'un Golcüsü Çalışıyor

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2018 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2018 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Haymanaspor'un Golcüsü Çalışıyor

YAPICI '' ŞAMPİYON BİZİZ ''

Ankara futbolunun güçlü temsilcisi Haymanaspor oyuncusu Halil Yapıcı, sabah antrenmanı sonrası sporankara.org haber sitemize bir resim göndererek son günlerin özel değerlendirmesini yaptı. İşte golcü, işte yüreğinden dökülenler.

Halil Yapıcı '' Zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Uzun bir süre sonra gönül takımım Güneşspor'dan ayrılarak bir başka gönül takımım Haymanaspor'a geldim. Sezon kapandı ama ben geçiş dönemini aktif geçirmek durumundayım. En büyük isteğim bana güvenenleri mahçup etmemek, çünkü onların bana olan inançlarını önemsiyorum. Bende hafta sonunu iyi değerlendirmek adına salona gelerek antrenmanımı sürdürmek istedim. Tabi evimizi de unutmadan, yanımızda bugün Metin hocamız yok ama emanet ettiği eşim Aycan Yapıcı, birde Su Ilgın kızımız var. Ayrıca eşim Aycan Yapıcı'ya Haymana'lı Aycan diyorlar artık, çünkü şampiyonluğu bizden çok istiyor. Takipteler, işim zor tabi, bende antrenmanlarım sonrası gidiyor ve bilgi veriyorum. Bugünde öyle olmalı. Antrenmanı tamamladık süratle evime gidiyorum ve kahvaltıya katılıyorum, çünkü Yapıcı ailesi beni bekliyor, dakika kaçtımı yandınız demektir.

Haymanaspor'a gelince. Muhteşem bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Kadroya baktığımda Emrah Çetin, Emrah Tutum Ankara futbolunun kalite isimleri. Bu isimlerle oynamak keyifli olsa gerek. Stoperimiz İlker Öymez tartışmasız usta bir oyuncu, güven=İlker de diyebiliriz. Kalemizi kapattık bu yıl, Oytun Şimşek tecrübesiyle bizi fileden uzak tutacak, o fileler gol görmeyecek bu yıl. Takımımızda geçen sezondan kalan iki genç oyuncumuz Mehmet Yüksel ve Rafi, genç dinamik hırs dolu oyuncular, tıpkı Dsispor'dan takımımıza katılan Oğulcan ve Burak Kurttekin'in olduğu gibi. Şimdi klasbahis soruyorum kim tutacak bu genç yürekleri. Sol bek usta ayak Serhat Arslan'da, bu yıl geçen yıl geçirdiği sezonun iki katına imza atması kaçınılmaz görünüyor. Polatlıspor'dan gelen Sefa Coşkungönül beklemediğiniz anda sahneyi çıkan farklı bir oyuncu, katkısını beraberce izleyeceğiz. Kazan takımından gelen Nuri kardeşimiz kelimenin tam anlamıyla joker bir oyuncu. Geçen sezon Kazan deplasmanında stoper oynarken gördüğümüzde şaşırmıştım, tahminlerin üzerinde bir oynadı. Nallıhanspor'dan Alihan'ı izlediğimde zaten listeme yazmıştım, bir gün beraber oynarız hissi bugün gerçekleşmiş oldu. Birde Göksel Söyler var ki Ankara futbolu onu mutlaka izlemeli, durdurulması zor bir oyuncu. İleride gol ayaklarımızdan bir tanesi olacak. Son olarak takımımıza katılan Ankaragücü oyuncusu Batuhan Sari, gine bizlere hırs katacak kalitede, rastgelsin diyorum. Tabi Metin hocamız, deneyimli, işini bilen, yenilgiye asla tahammülü olmayan özel bir teknik adam. Sportif menajerimiz Erkan abi can yürek bir isim. Tüm bunlara baktığımızda şampiyonluğun Haymana'ya gelmesi en büyük isteğimiz olacaktır.

Yönetimimize, belediye başkanımıza ve tüm Haymanaspor severlere ise özel mesajımız olacak. Bizi sonuna kadar desteklesinler. Birlikte çok güçlü olacağız. Birlikte başaracağız. Bu yıl şampiyonluğu en çok isteyen takım Haymanaspor'dur. Son olarak '' Zafer inananlarındır '' her şeyin hayırlısı olsun diyorum. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.