Hava Durumu

Haymanaspor Ön Yargısından Vazgeçin

VERİLEN EMEKLER UNUTULMAMALI

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2020 06:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2020 06:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Haymanaspor Ön Yargısından Vazgeçin

MÜCADELE TAKDİR EDİLMELİ

Son günlerde Haymana Belediyespor takımına yapılan farklı algının çok şeyleri de beraberinde taşıdığına inanıyoruz. Futbol adına güzellikleri yanına alarak bir sezon öncesi kırılmaz rekorlarıyla bölgesel lige çıkmayı başaran mavi beyazlı kulübün değerli başkanı Serkan Turgut, bu konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak şu sözlere yer verdi.

Turgut '' Haymana ilçemizle ilgili Ankara ve çevresindeki illerde olan kavcacı, saldırgan küfürbaz imajının halen var olduğunu görüyoruz. Hedefimiz bu imajı süratle yıkmaya çalışmak ve futbolun tüm değerleriyle beraber Haymana ismini prestij seviyesini yukarılara taşımaktır. Bu yönde verdiğimiz çabaların büyük gayretin görmezden gelinmesi, moralimizi de alt üst etmektedir. Özellikle ilçemize misafir olarak gelen takımlara karşı gösterdiğimiz hürmet ve hoşgörünün değer görmesini istiyoruz. Ne yazık ki bizim bu iyi niyetimiz karşısında aynı değeri ve saygıyı gördüğümüzü söyleyemem. Bazı şehirlerde Haymana ismi sözlü olarak saldırıya uğramakta ve bundan sadece bizler futbolcularımız teknik heyetimiz değil taraftarlarımız da etkilenmektedirler. Bizler ise takınılan bu tutum karşısında sükunetimizi koruyarak ilçemize gelen takımlara karşı Haymana misafirperverliğiyle cevap veriyoruz. Tarafımıza karşı gösterilen bu olumsuz tablo dolayısıyle hakemleride etkisi altına almaktadır. Bu hiç hoş bir durum değildir. Futbolun olması gereken yanı iyi oynayan hakeden kazansın değilmidir ?. Milyonların su gibi aktığı bu ligde, kendimize has bütçemizle çıktığımız bu zorlu yolculukta en iyisini yapmak için mücadele ediyoruz. Ve tek isteğimiz fair-play çerçevesinde bir lig olmasından yanadır. Mücadelemiz takdir edilmeli böyle düşünülmeli ve Haymanaspor ön yargısından vazgeçilmelidir. 

BÜYÜK EMEKLER SARFEDEREK LİGE ÇIKTIK

Geçen yıl büyük emekler sarfederek çıktığımız bölgesel ligde tutunmak için çaba sarfediyoruz. Düşünün ki 35 bin nüfüslu bir ilçe, tüm zorlukları aşarak bir üst lige çıkma başarısı göstermiş. Bu başarıda bir çok insanımızın inanılmaz destekleri başarıyı zirveye taşımış. Şimdi bizler verilen bu emekleri nasıl hiçe sayabiliriz. Şu unutulmasın ki, Haymana ismi varsa yüreklerde gerisi teferruat kalır. Bizlerin birlikteliği ve bütünlüğü her dönemde vardır, olmaya da devem edecektir. Haymana takımımız elinden gelenin fazlasını ortaya koymaya kararlıdır. Hedefimiz ligi istediğimiz yerde tamamlamak olacaktır. Bunu yakalamak isterken de gine misafirperverliğimizi hoşgörümüzü muhafaza edecek ve yolumuza süratle devam edeceğiz, kimsenin bundan asla şüphesi olmasın '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.