Hava Durumu

Haymanaspor'a Şampiyonluk Yakışır

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Haymanaspor'a Şampiyonluk Yakışır

Teknik Direktör Metin Karagöz

'' Suyu sıcak, havası sert, insanı mert, havası temiz '' ülkemizin cennet şehri Haymana. Futbol sevgisinin zirvede yaşandığı bir kentimiz ve ben bugün bir kez daha Haymanaspor kulübünün teknik sorumlusu olmaktan mutluyum. Tekrar bu büyük ailenin içerisine dönmek insana bambaşka bir sorumluluk veriyor. İki sezon önce rekorlar kırarak şampiyonluk yaşadığımız mazinin devamına geliyorum. Tarihi hep birlikte yazmaya kararlıyız, asla vazgeçmek yok. Geçen yıl kaçırılan şampiyonluğun ardından net adımlar atmak şart olandır, hata yapma lüksümüz yok, olmamalı. 

Teşekkürler Serkan Turgut Başkanım ve çalışma arkadaşları, bana olan güveninizle daha da hırslıyım şimdi. Haymanaspor'a şampiyonluk yakışır. Bu yıl farklı bir sezona imza atmak istiyoruz, geçen yıl kaçan şampiyonluğun ardından işimizi şansa bırakmak niyetinde değiliz. Sağlam adımlar atarak hedefimize ulaşmak en büyük isteğimizdir. Gerek içeride, gerekse dışarıda Haymanaspor bünyesine uyum sağlayacak, kaybetmeyi kafasından silmiş, hırsı ve çalışmayı zirveye taşıyacak sporcularla birlikte koşmalıyız Bu konuda ince eleyip sık dokuyarak tüm tecrübemizi ortaya koyacağız.

Bugün bakıyoruz elimizde Türk futboluna damgasını vurmuş Emrah Çetin gibi bir kaptan var, Emrah Tutum gibi usta bir isim. Böylesi özel isimler kaliteyle birleşmeli. Görüştüğümüz ve kadromuza katmak istediğimiz ustalarla prensipte anlaştık. Orta yaş oyuncular ve dinamik yapıda gençlerimizi aramıza alarak mükemmel bir mozaik oluşturmak düşüncemizdir. Sloganımız '' İnanırsan Başarırsın '' olacaktır. Ancak sadece bizlerin inanması yetmek, şehrin tüm sevenleri aynı havayı teneffüs etmeli, şampiyonluk için seferber olmalıdır. Hep birlikte, beraberce başaracağız, keyifli yorulmadan mücadele edeceğiz ve biz kazanacağız.

Sezona erken başladık, o zaman avantajı da beraberinde yakaladık demektir. Eğer başaracaksak zamanı lehimize çevirmeli ve biz hazırızı kuvvetlice haykırmalız. Şehrin tüm bireyleri, başta onursal başkanımız Özdemir Turgut, Kaymakamımız, Sivil Toplum Kuruluşları, Esnafımız, Öğrencilerimiz yanımızda olacaklardır. Bir bütünün sevgi dolu parçalarıyız bizler. Haymanaspor sevgisini yüreğinde taşıyan spor severler tribünleri hınca hınç doldurmalı, mavi beyaz bayraklarla şehrimizi süslemeliyiz. Bir bayram havası yaşanmalı, şampiyonluğu istemek, o kupayı müzemize taşımak sevincimiz gururumuz olmalıdır.

O ZAMAN BEN ŞAMPİYON BÜYÜK HAYMANASPOR YAZIYORUM

Şimdilerde sadece elimizi taşın altına koymak değil, tüm gövdemizi koyma zamanıdır. İnancım inancınızdır. Bizde inanmak başarmanın yarısı değil tamamıdır. Kimsenin şüphesi olmasın, birlikte başaracağız, çünkü Haymana şehri bunu sonuna hakediyor. Son olarak'' Zafer İnananlarındır '' diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.