Hava Durumu

Haymana Belediyespor Gecesi'nde Coşku Seli

BİRLİKTELİK BERABERLİK DAYANIŞMA

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Haymana Belediyespor Gecesi'nde Coşku Seli

Ankara futbolu amatör lig temsilcisi Haymana Belediyespor Kulübü geleneksel gecesi coşkuyla kutlandı. Haymanaspor tutkunlarının katıldığı gecede, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut ve Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu yaptıkları konuşmada mavi beyazlı takıma övgüler yağdırırken, şölenin coşkuyla kutlanması dikkat çekiciydi.

Kulüp Başkanı Serkan Turgut yaptığı konuşmasında, birliğin beraberliğin öneminden bahsederken, takımlarını başarısında emeği geçen herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Spor şölenine gösterilen ilginin sevindirici olduğunu da sözlerine eklene Turgut '' Bugün başarıya koşarken bir bütünü temsil ediyoruz. Haymana Belediyespor ilçemizin marka takımıdır. Hedefimiz emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün burada sizleri yanıımızda görmek bir başka sevincimizdir. Hep beraber başaracağız, birlikteliğimiz gücümüz olacaktır '' diye konuştu.

Belediye Başkanı Özdemir Turgut ise yaptığı konuşmasında '' Haymana Belediye Spor'un birlik beraberlik dayanışma gecesinde olmak onur verici. Bizleri bir plaketle onurlandıran ve bu sezon ki başarılarıyla gururlandıran Haymana Belediyespor takımının futbolcularına, teknik ekibine, Kulüp Başkanı Serkan Turgut'a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Kalan 5 haftada Haymana Belediye Sporumuza başarılar diliyoruz '' diye konuştu.

Aaskf Başkanı Murat Kandazoğlu ise yaptığı konuşmasında '' Haymana Belediyespor takımımızın başarılarını ilgiyle takip ediyoruz. Başta Belediye Başkanımız Özdemir Turgut olmak üzere, Kulüp Başkanımız Serkan Turgut ve yönetim kurulu arkadaşlarının çalışmalarını başarılı buluyorum. Bugün baktığımızda zirve mücadelesi veren bir takımınız var. Bu da işin bir diğer güzel yanı. Haymana ismi her geçen gün yükselmeye devam ediyor ve bizlerde bu durumu sevgiye karşılıyoruz '' diye konuştu.

 

Haymana Belediyespor Kulübünün düzenlediği dayanışma şöleninde tanınmış işadamı Melih Turgut ise gecede yaptığı destekle en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

sporankara.org

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.