Hava Durumu

Futbol Sevgisinin Tarifi Yok Bu Şehirde

ONLAR KARŞILIKSIZ SEVDİLER

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2020 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2020 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Futbol Sevgisinin Tarifi Yok Bu Şehirde

ASKERİMİZE GÖNÜLDEN BAĞLI ONLAR

Bir yanda şehit olan askerlerimiz, bir yanda vatan sevgisi, acının gözyaşının hüznün beraberliğini yaşadılar  o gün. Askerimize gönülden bağlıydı onlar. Haykırdılar '' Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez '' ve ardından saygı duruşu İstiklal marşımız söylendi. Yürüdüler, sesleri kısılırcasına bağırdılar. Zonguldak derbisi öncesi yaşananlar tarihin sayfalarında unutulmazlar arasındaki yerini almıştı bile. Sonrasında sloganları tribünlere taşıdılar, ellerinde Türk bayrakları, kalplerde ülke sevdası, saatlerce susmadılar. 

NURİ TEKİN SEVGİSİ

Alaplı Belediyespor takımından söz ediyoruz bugün. Kaybedilen derbi karşılaşması sonrası gördüklerimizi hafızalarımıza yazdık bizler. Maç öncesi belediye başkanı Nuri Tekin'e gösterilen sevgi gösterisi, spor sevdalısı başkanın selamıyla birleşince ortaya çıkan tabloda coşkuyu güveni birlikte gördük pazar günü. Tekin başkan ardında yüzlerce kalbi de yüreğine yazdırmıştı. Takımına verdiği desteğin geri dönüşünü gururla izledik. Futbol sevgisinin tarifi yok bu şehirde.

KALE ARKASINDAN DESTEK

Böylesine taraftara sadece kale arkası tribünü verilmiş, gerisi dağ bayır sanki. Aşağıdaki resimlere bir kez daha bakıyor ve olması gerekenin Alaplı ilçesinin son derece modern tesislere kavuşması gerçeği olduğunu üstüne basarak söylemek istiyoruz. 

MAVİ ŞEYTANLAR UNUTULMAZ

Kaybettiler ama onlar gönüllerin de şampiyonu oldular. Evet bir sezonu geride bırakabilirseniz, ama ya gönüllerin şampiyonu olmak nasıl da güzel bir duygudur. Taraflı tarafsız tüm futbol severin haklı beğenisini kazanan mavi beyazlılara bizlerde övgüler yağdırıyoruz. Tribünlere coşkuyla bakıyor, Türk futbolunun yürekli taraftarı Mavi Şeytanlar'a unutulmazlar diyoruz. 

 

unutmayalım alaplı yeni stadyum istiyor haklı değiller mi arkadaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.