Hava Durumu

Fatih Anaz '' İddialı Geliyoruz ''

MÜCADELEYE DEVAM

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Fatih Anaz '' İddialı Geliyoruz ''

ANAZ '' SİTE ZAFERSPOR BAŞARILARI SEVER ''

Ankara futbolu amatör lig temsilcimiz Site Zaferspor Kulübü Başkanı Fatih Anaz, ilk yarının sona ermesinin ardından özel açıklamalarda bulundu. '' Site Zaferspor Başarıları Sever '' sözleriyle iddialarını sürdürecekleri mesajını veren Anaz, ikinci yarıya fırtına gibi gireceklerini, Site Zaferspor''un başarılara alışık bir takım olduğunu söyledi. Anaz devam eden konuşmasında '' Bizler her dönemde hedefimizi zirve olarak belirledik, tıpkı bu sezon olduğu gibi. Her sezon başı amatör liglerinde senaryolar yazılır çizilir, şampiyonlar bellidir. Nedense Site Zaferspor takımı şartlara bakılarak bu değerlendirmelerin içinde yer almaz. Ne zaman maçlar başlar, inançla dolu teknik heyeti, hırs dolu futbolcu kadrosuyla Site Zaferspor takımı yeniden gündeme gelir ve her şey yeniden başlar. 

Bizler semt takımlarını temsil ediyoruz ve bütçemize göre hareket etmek durumundayız. Futbolcularımızla yaptığımız görüşmelerde bunu açık ve net şekliyle ifade ediyoruz. Kulübümüzü aşan sözler vermek yerine verdiğimiz sözü yerine getirecek şartlar ile yola çıkıyoruz. Bugün baktığımızda her sezon gelen başarıların ardında belirlediğimiz hedeflerinin dışına çıkmamak yatıyor. Hayat şartlarının zorluğu sporumuzu da yansımıyor değil. Hepimizin bir yaşam standartı var ve dikkatli davranmamız doğru olandır. 

Alınan sonuçların kendilerini gururlandırdıklarının da altını çizen Anaz '' Site Zaferspor ismi çok şeyleri anlatıyor. olmalı. Uzun yıllar önce aldığımız emaneti onurla sürdürüyoruz. 2019-2020 sezonu tüm iddiasıyla sürerken takımımıza gelmek isteyen futbolcuların sayısı her geçen gün artıyor diyebilirim. Bizlerde bu aşamada ikinci yarı için eksik olan mevkileri alacağımız futbolcularla takviye ederek nihayi hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz. Ne diyelim, her şeyin hayırlısı olsun '' diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.