Hava Durumu

Cebecispor Gerçeği Hızla Koşuyor

HELAL OLSUN ARKADAŞ

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 07:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 07:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Cebecispor Gerçeği Hızla Koşuyor

Ankara süper amatör ligde bir takım, renkler sarı lacivert. Bugünlerde en çok konuşulan takımların başında Cebecispor'u görüyoruz. İşini bilen teknik adamı, aslan parçası genç dinamik oyuncuları, kalitesi malum usta oyuncuları, Ankaragücü sevdalısı Kulüp Başkanı, cefakar sporcu aileleriyle bu takım özel bir takım arkadaş, helal olsun. Burada Tamer Açar Başkan'ın Ankara futbolu adına yaptıklarını asla göz ardı etmiyoruz. Her takımda bir Tamer Açar olmalı. Amatör yüreklere verilen desteğin, değerin,  önemini bilenlerdeniz. Sarı lacivertli sevda Ankaragücü'nden sonra, Cebecispor'da da yüreklere işledi, iyi ki varsın Tamer başkan.

Takımda usta oyuncular Ali Ertekin, Şenol Demirhan, Tolga Durum, Erdem Ünal formlarınının zirvesindeler. Genç futbolculara sahip çıkıp uyum sağlamaları işin bir başka güzel yanı. Ancak Ankara futbolu tarafından geç hatırlanmaları üzücü bir durum tabi. Birde usta isimlere milli oyuncumuz Burak Özdemir'i ekliyor unutmuyoruz. Talihsiz sakatlığına hepimiz üzüldük acil şifalar diliyoruz kardeşimize. Kısacası Cebecispor ve  5 usta silahşörü desek yanılmayız.

Şimdi kadroya baktığımızda sakın ola ki şaşırmıyoruz. Hani bir kural var ya amatör liglerde 98 li oyuncu oynatma zorunluluğu. Diğer takımların 2 dakika veya 5 dakika oyuna aldıkları oyunculardan söz ediyoruz, işte bu durum Cebecispor'da oldukça farklı görünüyor. Oğulcan 98, Muharrem 99, Yavuz 98, Fatih 99, Batuhan 99, Enes 98, Oğuzha 98, Hasan 99, Ekin 98, Berat 99 doğumlu oyuncular ve takımlarında forma giyiyorlar. Ertuğrul 95, Kamil 96, Kazım 92 ise takımın diğer oyuncuları.

Altyapı gerçeği ve özel sırların sarı lacivertli renklerde meyvalarını almaya başladığını görüyoruz bugün. Uzun yıllar birarada oynayan genç oyuncular, süper amatör ligde kazandıkları özgüvenin ardından kalitelerini sahaya yansıtmaya başladılar. Yani sabrın, hedeflerin, olması gerekenlerin sonucu da bu olsa gerek. Önce parayı bir kenara bırakacak, çalışacak ve Ankara futbolu'nda bende varım diyeceksin, transfer dönemi kazanan sen olacaksın, bunun kaçarı yok. Bugün baktığımızda Cebecispor'da oynayan tüm oyuncuların, usta oyuncusu genci transferleri şimdiden var görünüyor. Hakları da değil mi ? Kesinlikle hakediyorlar.

Teknik patron Cengiz Paça'nın dediği gibi '' Az para harcadığımız bir takım kurduk ''. Ancak aşı tutmuş görünüyor. Alınan sonuçlara bakıldığında durum bir hayli sevindirici. Saçak, Yurtkur, Haymanaspor beraberliği, Gölbaşı, Güneşspor mağlubiyeti, Kazan, Yenimahalle, Tkispor, Çakırlargücü galibiyetleri, karşılığı net 15 puan. Ankara futbolu sevinmeli, takdiri de beraberinde getirecek bir tabloyla karşı karşıyayız. Bazen çok para harcandığında başarıyı yakalamayabilir, kaybedersiniz. Ya da Cebecispor takımında olduğu başarı tablonuz şartlarınızla ters orantıda olur, az paraya çok iş misali. Ne diyelim, Cebecispor gerçeği hızla koşuyor. Böylesine bir başarı alkışlanmalı ve takdir edilmeli, tebrikler tebrikler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.