Hava Durumu

Çamlıderespor 2018-2019 Takım Kadrosu

BAŞARILI BİR SEZON OLSUN

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Çamlıderespor 2018-2019 Takım Kadrosu

ONLAR BAŞARININ TEMSİLCİSİ OLDULAR

Geçen yılın flaş takımı Çamlıderespor yeni sezona merhaba dedi. Onursal belediye başkan Caner Can, Kulüp Başkanı Abdurrahman Yalçın ve çalışma arkadaşlarının yoğun çabaları, basın temsilcisi Ahmet Eroğlu'nun yorulmaz savaşı, genel sekreter İbrahim Şahin'in ustalığı, taraftarın cefakarca desteği, teknik patron Serhat Yıldırım'ın inanılmaz hırsı, futbolcuların amansız mücadelesi ve işte bizler buna kısaca başarı = Çamlıderespor ailesi diyoruz. Uzun yıllar sonra süper amatör lige çıkmayı başaran yeşil beyazlılar Ankara futboluna farklı bir rengi de beraberinde getirdiler. Yeni sezonda bir üst lig mücadelesine '' Bizde varız '' diyen Çamlıdere temsilcisi 2018-2019 sezonuna özel bir kadroyla giriyor.

2018-2019 SEZONU ÇAMLIDERESPOR

Teknik Adam: Serhat Yıldırım

Futbolcular

İç transfer: Samet Ateş, Bünyamin Can, Hakan Can, Batuhan Çolak, Mehmet Akdemir, Metehan Gökalp, Canberk Yıldırım, Bayram Aslan, Mehmet Öztürk, Batuhan Atik, Vural Kaya, Furkan Kaya, Efe Güldemir takımlarında kaldılar.

Dış transfer: Gökay Öztürk- Bağlumspor, Caner Öztürk-Dsispor, Yusuf Altınışık-Esnafspor, Hacı Bahadır-Esnafspor, Tolga Yarpuzlu Güneşspor, Emre Koca-Kurşunlu ve Kenan Çankaya-Ulubeyspor Çamlıderespor ailesine katılan oyuncular oldular.

sporankara.org yeni sezonda başarılar diler ...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.