Hava Durumu

Çakırlargücü'nün Yıldızları Neşe Saçıyor

PIRIL PIRIL YÜREKLER

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2019 22:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2019 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Çakırlargücü'nün Yıldızları Neşe Saçıyor

ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ

Onların gözlerindeki bu ateşi, sevinci, bu neşeyi görebilmek için neleri feda etmez insan. Son günlerin popüler takımı Çakırlargücüspor. Her antrenman sonrası farklı bir heyecanı da beraberinde yaşıyor mavi beyazlılar. Gün olmuyor ki bir sürpriz yaşanmasın. Sevgi seli sarmış yürekleri, aileler memnun, başkan ve yönetimi memnun, teknik heyet keyifli, futbolcular demirden çelik, daha ne olsun arkadaş. 

Başkan Aslan Kabal'ın da dediği gibi '' Her şey çocuklarımız için, onlar için ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya kararlıyız biz ''. Olması gereken de bu değil mi Kabal başkan, gerisi teferruat kalır. İyiye güzele doğru hızla koşmaya devam ediyorlar, çünkü onlar bizim çocuklarımız.

Geleceğe umutla bakıyorlar. Çakırlargücü'nde değişim rüzgarları güveni, birlikteliği, dayanışmayı da beraberinde getirdi sanki. Ankara futbolu yeni yıldızlarıyla beraber bambaşka bir takımı daha bağrına basmaya hazırlanıyor. Özgür Ayata / Serkan Kestir takımın güçlü kurmayları konumunda. Daha fazla ne söyleyebiliriz ki, Çakırlargücü'nde taşlar yerine oturmuş, bundan sonrası başarı rehberi. Haydi bakalım rastgele olsun, Ankara futbolunun böylesi örneklere öylesine ihtiyacı var ki, desteğinizdeyiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.