Hava Durumu

Borçsuz Kulüp Altındağ Belediyespor

FUTBOLUN YÜREĞİNDE İSİMLER

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2020 07:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2020 07:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Borçsuz Kulüp Altındağ Belediyespor

İŞTE BÖYLE OLMALI

Altındağ belediyespor'da mutluluk rüzgarları esti dün. Türk futbolunda yazılan çizilen söylenenlerin aksine, futbolcusunun antrenörünün çalışan personelinin tüm alacaklarını ödeyerek, örnek bir davranış sergileyen mavi beyaz temsilcisini yürekten kutluyoruz. Borçsuz kulüp Altındağ Belediyespor. Kısa bir süre önce takımın başına gelerek nelerin yapılması gerektiğini de beraberinde taşıyan yürekli isimler, kelimenin tam anlamıyla tarih yazdılar. Zor durumda ki bu süreçte verilen mücadeleyi, sergilenen tavrı asla es geçemeyiz.

İŞİN İÇİNDEN GELMEK VAR

Her zaman söylemezmiyiz bizi içimizden gelen isimler yönetmeli diye. İşte Hakan Karakaya, futbolun yüreğinde bir adam, takımın fahri başkanı. Dün gösterdiği çabasıyla bir kez daha futbol dünyasına mesaj vermeyi ihmal etmedi '' İŞTE BÖYLE OLMALI ''. Teşekkürler gönül adamı, spora ve sporcuya verdiğin değerin takipçisi olduk bizler, olmaya da devam edeceğiz. Keza Bülent Göresim, takımın genel kaptanı. Yıllarını verdiği futbol yaşantısına bugün yönetici olarak devam edenlerden. Teknik adamın futbolcunun dertlerini ondan daha iyi kim anlayabilir ki ?. Ve sen uzun süre aramızda kalmalısın arkadaş. Teknik adam Zafer Şahin, Türk futbolunda özel bir isim. Futbol yaşantısında ki başarısını yeşil sahalara taşıyan cesur insanı bir kez daha tebrik ediyoruz. Dik duruşun, futbola olan sevgin akıllarımızda kalacak değerli hocam, kırmızı çizgide kalmaya devam diyoruz. Ve Ali Sarı, bu arenada yakından tanıdığımız bir spor adamı. Tutkuyla bağlı olduğu spor dünyasına gönlüyle yeteneğiyle hizmet edenlerden. Çalışmaya devam cesur insan, bu mücadele asla bitmeyecek ve bizler sizlerle daha da güçlüyüz şimdi.

Görünen o ki Altındağ Belediyespor'da taşlar yerine oturmuş. Bundan sonraki günlerde genç ve yetenekli oyuncunun tercihini mavi beyazlı renklerde kullanması kaçınılmaz görünüyor. Birde usta isimleri bir araya getirdi mi değme keyfine gitsin. Umut ediyoruz ki seneye bu ekip çok canlar yakacak, rakiplerin korkulu rüyası olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.