Hava Durumu

Boğaçay Yıldız '' Daha Güçlü Döneceğim ''

HIRSIM ve İNANCIM

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2022 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2022 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Boğaçay Yıldız '' Daha Güçlü Döneceğim ''

Ankara futbolunun emekçi futbolcusu Boğaçay Yıldız'dan '' Daha da Güçlü Döneceğim '' mesajı. Yıldız sporankara.org haber sitesine yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi.

Boğaçay Yıldız '' Öncelikle ziyaretinizin beni ne kadar sevindirdiğini söylemek isterim. Sağolsunlar sevenlerimiz hep yanımızda oldular, olmaya da devam ediyorlar. Hızla iyileşiyorum, futbol sevgisinin çok şeyleri değiştireceğini biliyorum.

Sabır tabi, hani derler ya,

Sabrı bol insanlara dikkat edin, onlar sabırları tükendiği zaman limanları yakarlar gemileri değil. Aynen öyle olacak. Bu dönem içerisinde AHDE VEFA'NIN hayatımızda ki yerini bir kez daha öğrendim. Futbol ucu bucağı olmayan bir deniz ve biz bu deniz de birer dalgayız. Yaşantım boyunca hırsımdan insanlığımdan taviz vermedim, bu bundan sonrada böyle olacak. Yarın daha da güçlü döneceğim. Boğaçay Yıldız isminin yeşil sahalarda ki varlığı asla yok olmaz. Biz hırsımızı inancımızı da yanımıza alır koşabileceğimiz yere kadar koşarız. Zaman çabuk geçer, bir bakarsın taraflar değişir, futbolun gerçek sahipleri yerlerinde olurlar. Burdan bir kez daha kendime sesleniyorum, evet Boğaçay Yıldız '' Yüreğinin seni taşıyacağı yerlerde olmalısın. Futbol bir sevdaysa eğer yaşanacak günler kutsaldır. Vazeçmek yok, mücadeleye devam '' diyorum. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.