Hava Durumu

Beypazarı Belediyespor Kulübü Başkanı Özgür Bediz

AMATÖR SPORLARI ÖNEMSİYORUZ

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 01:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 01:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Beypazarı Belediyespor Kulübü Başkanı Özgür Bediz

Beypazarı Belediyespor Kulübü Başkanı Özgür Bediz, Beypazarı ilçemiz'de yaşanan gelişmeleri spor severlerle buluşturdu. Bakın neleri bizlerle paylaşıyor başkan Bediz.

Özgür Bediz '' Öncelikle kısa bir süre önce kaybettiğimiz duayen gazeteci Ali Öcal'ı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Kendisi sevilen bir isimdi, mekanı cennet olsun. Bilindiği gibi futbol ilçemiz'de fazlasıyla seviliyor. Dünlere baktığımızda Beypazarı isminin uzun yıllar profesyonel liglerde yer aldığını görüyoruz. Bugün takımımızda yetişen onlarca ismin liglerde top oynadığını söyleyebiliriz. Gene bu dönem içerisinde inişli çıkışlı bir grafiğe sahibiz. Ancak tüm gelişmeleri değerlendirerek yarınlara umutla bakıyoruz. Bizler arkadaşlarım Kadir Türkoğlu, Hasan Varlı, Zafer kahya ve ben 15 yıla yakındır camianın içerisindeyiz. Geçmişte yaşadığımız tüm tecrübeleri Beypazarı Belediyespor Kulübümüze harcamak için yola çıktık. Sadece Başkan Bediz ismi tek başına bir şey ifade etmez, önemli olan bir bütünü beraberce paylaşmaktır. Pandemi dönemi spor dünyasını derinden sarstı. Şimdilerde etkilerini hala görebiliyoruz. Futbola yeniden kavuştuğumuz için sevinçliyiz tabi. Taraftarlarımız, futbolcularımız hepimiz sevdamızla yeniden birlikteyiz. Bu yıl Beypazarı Belediyespor olarak eski futbolcularımızı tekrar takımımıza kazandırdık. Bunun yanında Beypazarı ismine yakışır değerde birbirinden kaliteli oyuncuları bünyemize kattık. Umud ediyorum taraftarlarımız mavi beyazlı renklere yakışır bir takım seyredeceklerdir.

Tabi sadece futbol değil, diğer spor branşlarında da yeniden bir yapılanma konumundayız. Ben aynı zamanda ilçe gençlik spor müdürüyüm. Beypazarı Belediyespor olarak tüm kategorilerde ilçe gençlik ve spor müdürlüğümüzle birlikte hareket ediyoruz. En büyük hedefimiz Beypazarı ilçemizde yaşayan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp onlara farklı bir kimlik kazandırmak olacaktır. Burada Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ve İl Gençlik Spor Müdürümüz Mustafa Çelik'in büyük desteğini de yanımıza aldık. İlçemizde gerek futbol sahamız, havuzumuz ve spor salonlarımız yenileniyor. Beypazarı ilçemizi sporun merkezi yapmak için büyük çaba sarfediyoruz. Futbol yaz okullarımız şu an devam etmekte. Atletizm branşında 125 yakın sporcumuzla buluştuk. Dünya şampiyonu Mizgin Ay kızımız güzel bir örnek olmalı. Ve bizler yeni Mizgin Ay'lar yetiştirme çizgisinde olacağız. Diğer spor dallarında Bisiklet, Tenis, Basketbol, Voleybol, Tekvando, Cimnastik, Dart, Bocce branşlarında taramalarımızı hocalarımızla birlikte sürdürüyoruz. Yetenekli gençlerimiz işinin ehli antrenörlerimiz tarafından eğitimden geçirilerek spor dünyasına adım atacaklardır. Yine verilere göre Beypazarı ilçemizde 15 yıl içerisinde 42 ismin öğretmen, antrenör ve spor bilimcisi olarak yetiştiğini görüyoruz. Bu isimlerin 24 tanesi Beypazarı Beledieyspor bünyesinden çıkan isimler. Gururluyuz bugün, yarınlarda bir çok eğitmenin ilçemizden yükseleceğini düşünüyoruz. Beypazarı olarak başarılara kilitlendik, her şeyin hayırlısı olsun '' diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.