Hava Durumu

Ankara Kavaklıderespor Güçlü Geliyor

HER KATEGORİDE BAŞARI TESİS PROJESİ

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ankara Kavaklıderespor Güçlü Geliyor

HER KATEGORİDE BAŞARI

Ankara Kavaklıderespor Kulübü, Başkent futbolunun güçlenenen sesi. Onlar başarının bir başka tarifi oldular sanki, yeşil kara burası Ankara arkadaş. Bugün baktığınızda Türk futbolu'nda yapılması gerekenleri özet şekliyle görebiliyoruz Kavaklıderespor'da.  Altınordu örneğiyle geliyoruz diyor başkan Curebal. Tüm kategorilerde başarı ve yenilmezlik serisi. Altyapı'da emekçi teknik adam Volkan Yıldırım ve talebeleri tarih yazarken, bizlerde bu başarıları tebessümle karşılıyoruz. Ne güzeldir kazanmak duygusu, ne güzeldir sizler için konuşulanları hayranlıkla izlemek. Helal olsun diyoruz, ard arda söyelenen zafer şarkıları hiç bitmesin.

İŞTE FUTBOL İŞTE MÜKEMMEL TESİS

Başarılarıyla Ankara futbolunun gündemini oturan Kavaklıderespor, tesisleşme projesiyle'de bir başka heyecanı beraberinde getiriyor. Resme baktığınızda çok şeyleri görebiliyorsunuz sanırım, işte futbol, işte tesisleşme. Kısa süre sonra yapımına başlanacak olan projenin örnek olması hepimizin ortak temennisidir. Hep birlikte neleri yapabileceğimizi sesli düşünmeliyiz, tıpkı Curebal başkanın düşündüğü gibi.

Şöyle diyor yürekli başkan CUREBAL '' Değerli kulübümün herbir ferdi, herbir çalışanı, hepimiz çok çalışıp  bu projemizi bitireceğiz. Bu işleri beraberce yapacağız. Hepimize büyük görevler düşüyor. Dolayısı ile sizlerle gurur duyuyorum. Allahın izni ile yolumuz açık olsun ''. İşte bu birliktelik mesajı Kavaklıderspor Kulübünün yola nasıl çıktığını da en güzel şekliyle anlatıyor olmalı, birliktelik, beraberlikve  dayanışma mesajı. Ve bizlerde bu projede, Kavaklıderespor ve Curebal başkanın yanında olmalıyız Spor adına, futbol adına gerçekleşecek tüm güzellikler anlatılmalı desteklenmeli diyoruz. Biz varız Curebal başkan ve sonuna kadar bu projenin yanında olmaya kararlıyız. Tebrikler Curebal başkan tebrikler, yolun açık olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.