Hava Durumu

Ankara İdmanyurdu'nda Güç Birliği

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2021 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2021 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ankara İdmanyurdu'nda Güç Birliği

ANKARA FUTBOLU SÜRPRİZLERİ SEVİYOR

Futbol bu, bir okyanus derya deniz. Ne zaman nelerin yaşanacağını asla bilemezsiniz. Bir tarafta ayrılıklar, bir tarafta yeni beraberlikler. Ankara futbolunun iki cesur ismi Fatih Anaz ve Mesut Ayyıldız, Metropol Reklam ofisinde bir araya geldiler. Hedefler belirlendi kararlar verildi ve onlar bugün güç birliği içerisindeler bugün. İşte o görüşme ve sonrasını siz spor severlerle paylaşıyoruz.

Fatih Anaz '' Mesut Ayyıldız yakın zaman içerisinde tanıdığım çalışkan, hırslı ve asla vazgeçmeyen yapısıyla futbola sıcak bir isim. Ankara İdmanyurdu takımının da her şeyi konumunda. Futbol sohpet derken ortaya bambaşka bir fikir çıktı. Ayyıldız'ın ''Başkanım güçbirliğine varmısın '' teklifine kayıtsız kalamazdım. Ancak bu konuda kendisine karşı teklimiz takımın abisi olma yönündeydi. Tabi birde hedefler. Fatih Anaz isminin başarılarla birlikte koştuğunu herkez bilir. Bu dün böyleydi, bugünde böyle, yarinde böyle olacak. Artık disiplini saygıyı sevgiyi ön planda tutarak zirve yolculuğuna çıkmış bulunuyoruz. Süratle hareket etmeliyiz, yapılacak çok işimiz var sanırım. Bir şeyleri başarmak istiyorsak eğer azimle mücadele etmeliyiz. Görünen o ki Ankara İdmanyurdunu güzel günler bekliyor. Bu birliktelik başkent futboluna ve Ankara İdmanyurdu takımımıza hayırlı '' olsun diye konuştu.

Mesut Ayyıldız '' Futbolun bir sevda olduğu gerçeğinden hareket ediyoruz. Meşakatli bir yola giriyoruz. Ankara İdmanyurdu Kulübümüz Fatih Anaz ismini de yanına alarak farklı bir güç kazanmıştır. Hedefleriniz varsa eğer güç birliği yapmadan bir yerlere varamazsınız. Şimdi birliktelik dayanışma zamanı. Takımımız çok özel bir abi kazandı diye düşünüyorum. Bizler onun değerini gücünü bilenlerdeniz. Bu günden tez yok istekle arzuyla coşkuyla çalışmaya başlıyoruz. Sezon sonunda gülen taraf biz olmalıyız. Hata yapma lüksümüz asla yok, beraberiz hedeflerimiz var diyorsak mutlaka başarmalıyız. Bu sayfadan bir kez daha, Ankara İdmanyurdu Kulübümüz adına Fatih Anaz başkanıma aramıza hoşgeldin diyorum. Biz gittikçe büyüyen bir aileyiz. Futbol sevdamızı zirveye taşımaya kararlıyız. Her şeyin hayırlısı olsun, güzel günler yakındır '' diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.