Hava Durumu

Ankara Gençlikgücü Sk '' Spor Sevdamızdır ''

güzel günler yakında

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ankara Gençlikgücü Sk '' Spor Sevdamızdır ''

Güzel Günlaer Yakında

Ankara Gençlikgücü Spor Kulübü geleceğe umutla bakıyor. Pandemi döneminin tüm spor kulüpleri için zorlu geçtiğinin altını çizen Başkan Hüseyin Yıldız, her şeye rağmen umutlarını koruduklarını, güzel günlerin yakında olduğunu söyledi. Sporun hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldız, sporankara.org haber sitesine şu açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Yıldız '' Ankara Gençlikgücü Spor Kulübü olarak kısa sürece iyilere imza attığımızı düşünüyorum. Ben ve Hakan Özçakmak, Yunus Emre Yılmaz hocalarım kader birliği yaptık. Geleceğimiz gençlerimiz adına yapılması gereen tüm güzeliklerde olmaya devam edeceğiz. Kulüp olarak Futbol, Basketbol, Voleybol ve Badminton branşlarında yarışmacı konumundayız. Özellikle futbol branşında spor okullarında 150 ye yakın futbolcumuz bulunuyor. Gerek sporcularımız gerekse sporcu ailelerimizle birlikte bir bütünü paylaşıyoruz. Pandemi ortamı normale döner dönmez okullarımız tekrar açılacak ve özlediğimiz futbola tekrar kavuşacağız. Mücadeleden vazgeçmeden yolumuza devam etmek istiyoruz ''.

Hakan Özçakmak '' Spor Kulübümüz de var gücüyle çalışıyor. Her gün aramıza bir spor ailesinin katıldığını görüyoruz. Hızla büyüyen bir kulübüz. Başkanımızın da dediği gibi tüm sporlarda yarışmacı olmanın gururunu taşıyoruz. Futbol okullarında sayımız gine hızla artmakta. Sabırla halı sahaların açılacağı günü bekliyoruz. Kararlılık içerisinde en iyisi olma mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz güçlü bir ekibiz ve bu avantajımızı kullanmak istiyoruz ''.

sporankara.org Ankara Gençlikgücü Spor Kulübüne başarılar diler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.