Hava Durumu

Ankara Futboluna Çukurambar Sürprizi

İDDAALI KADRO

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 06:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 06:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ankara Futboluna Çukurambar Sürprizi

BAŞKENT FUTBOLU ÇUKURAMBAR'LA TANIŞIYOR

Futbolumuzun zor dönemleri yaşadığı, kulüplerimizin teker teker kaybolmaya başladığı şu günlerde iyiyi ve güzeli duymaya o kadar hasretiz ki, inanılır gibi değil. Kurum takımlarımızın bir çoğu artık iddalı değiller. Semt takımlarımız yok olma tehlikesiyle karşı karşıyalar. İşte böylesi günlerin ardından Ankara futboluna bir semt takımının gelişi, sevinci de beraberinde getiriyor sanırım. Başkent futbolu Çukurambar Gençlik ve Spor Kulübü ile tanışıyor. Cumartesi günü yönetim kurulunun verdiği kahvaltı da biraraya gelen teknik heyet ve futbolcular tanışma fırsatı yakaladılar. Yapılan konuşmaların ardında yatan futbolun güzel yanlarıydı tabi. İşte bizler buna futbol sevdası diyoruz, vazgeçilmez tutkumuz. Bu anlamlı günde sporankara.org haber ekibimiz Çukurambar takımımızı yanlız bırakmadı. İşte o gün ve geriye kalanlar.

GÜÇLÜ YÖNETİM GÜÇLÜ KADRO

Tam adıyla Çukurambar Gençlik ve Spor Kulübü. Ankara futbolu'nda yeni bir ses. Kulüp Başkanı Mustafa Başözmen, Spor Hekimi Sait Sevinç, Takım Psikoloğu Serhan Doğan, As Başkan Mustafa Kılınç ve diğer yönetim kurulu üyeleri. Teknik Direktör Volkan Acar. Futbolcular, Kaptan Tuğcan Gülger, Yunus Finderiman, Veli Orhan, Ekin Tünay, İbrahim Bayraktar, Rıdvan Pehlivanlı, Murat Aslankoç, Gürkan Sürül, Ali Karadayı, Ali Bektaş, Anıl Duru, Mehmet Ülkü, Ömercan Özmen, Sadettin Kandemir, Muharrem Handenur, İsrafil Yıldız, Can Yıldız, Ethem Bektaş, Furkan Kavalcı ve takımın gönül destekçisi, Başkan Mustafa Başözmen'in yakın arkadaşı, arkadaşımız Özgür Engin. Güçlü yönetim, güçlü kadro, hedef kesinlikle üst ligler.

sporankara.org haber sitesi olarak Çukurmabar Gençlik ve Spor Kulübümüze '' Aramıza hoşgeldiniz '' mesajı yolluyoruz. Yarin Kulüp Başkanı Mustafa Başözmen'le biraraya gelerek yeni sezonla ilgili görüşlerini alarak siz spor severlerimizle paylaşacağız. Yeni kulübümüz hayırlara vesile olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.