Hava Durumu

Ankara Futbolu'nda Cengizhan Avcı Zamanı

İYİ YERLERE GELMELİ

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ankara Futbolu'nda Cengizhan Avcı Zamanı

sporankara.org ve Metin Karagöz asla yanılmaz. Amatör liglerde harcanan paralara bakıyor serzenişimizi bir kez daha dile getiriyoruz, Ankara futbolu yabana atılmamalı. Dışardan milyarları vererek alacağınız oyuncular yerine, Başkent'in derinlerinde yıldız oyuncuları bulmak, onları Türk futboluna sunmak o kadar da zor değil. Bugün bakıyoruz ve hayretler içerisinde kalıyoruz. Süper ligde su gibi paralar verilerek alınan futbolcular ve karşılığı ters orantılı. Eğer şampiyonluğa takım yapıyorsan, bir üst lige çıkarmak istiyorsan silme yapacaksın, kısacası önüne geleni devireceksin. Ancak görünen köy hiç de öyle değil. Bırakın şampiyonluğu düşmemeye oynayan takımlarımız inanamayacağımız rakamlar harcamaya başladılar. Şaşkınız ve neler oluyor arkadaş demekten kendimizi alamıyoruz.

O zaman bazı değerleri hatırlatmanın zamanı diyoruz 

Bugün bakıyoruz Cengizhan Avcı ismi sesli konuşulmaya başlandı. Tigemspor'da bir yıldız adayı olduğunu şimdilerde keşfedenlere aşağıdaki haberimizi tekrar veriyor, oynanan maçlara alıcı gözlerle bakılmasını tavsiye ediyoruz. Ancak Tigemspor takımı yöneticileri Cengizhan konusunda sporankara ismine tam yetki verdiler. Bizlerde verilen bu sorumluluğu en iyisiyle değerlendirerek bir sonraki sezon için gerekeni yapacağız. O anlamda transfer söylentileri ile kafaları karıştırmamak doğru olandır. Çünkü Cengizhan Avcı profesyonel liglere göz kırpan bir oyuncu konumundadır. O zaman haydi bakalım genç adam, şimdilerde klasını konuşturma zamanı. Görmeyen gözler bir kez daha seni görmeli, işte futbol işte futbolcu demeli, rastgelsin desteğindeyiz.

İşte önceki günlerde sporankara.org haber sitemizde yaptığımız haberimiz tarih: 26 kasım

http://www.sporankara.org/tigemsporda-bir-yildiz-cengizhan-avci-n174553/

Cengizhan Avcı O Bir Yıldız Adayı

Ankara futbolu'nda bir yıldız adayı, Cengizhan Avcı. Yetenekli oyuncu sayısının her geçen gün azaldığı futbolumuzda Cengizhan Avcı ismi ile umutlanıyor ve profesyonel liglere göz kırpan yıldız oyuncuyu nazarlardan saklıyoruz. Beğenilen fiziği, süratli ve adam eksilten yapısı, golcü özelliği ile Tigemspor oyuncusunu özellikle hatırlatmak istiyoruz. Yeşil renklerin alt yapısından yetişen Cengizhan Avcı, futbola olan sevgisi ve tutkusu, yeteneği  ile Ankara futbolunun sayılı oyuncuları arasında yer alıyor. Haydi bakalım rastgelsin genç adam, sporankara sitesinin takibe aldığı oyuncular listesinde zirvede yer alıyorsun.

Ergün Yaşar '' Kalitesine kefilim ''

Tigemspor takımının başarılı çalıştırıcısı Ergün Yaşar ise Cengizhan için yaptığı açıklaması'nda, genç oyuncunun futbol kalitesine kefil olduğunu, Cengizhan'ı güzel günlerin beklediğini söyledi. Avcı'nın futbol adına bir şans olduğunu da sözlerine ekleyen Yaşar '' Artık futbol günümüzün spor dalı. Ancak sadece profesyonel liglerde değil, amatör liglerde de futbolcu enflasyonunun fazlalaştığı günleri yaşıyoruz. Gönül ister ki  Tigemspor takımımızda genç oyuncular birer yıldız olarak Türk futbolu'nda Ankara futbolunu temsil etsinler. Bu konuda mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye kararlıyız. Cengizhan Avcı'lar çoğalmalı '' diye konuştu.

SPORANKARA.ORG BAŞARILAR DİLER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.