Hava Durumu

Altındağspor'da Hareketli Saatler

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Altındağspor'da Hareketli Saatler

Ankara futbolu 3.lig temsilcisi Altındağspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Onursal Başkan Hakan Karakaya, sportif direktör Ali Sarı, genel kaptan Bülent Göresim, teknik patron Zafer Şahin, yardımcıları ve futbolcular imza gününde biraraya geldiler. 

Onlar Türk futbolu için sırt sırta el ele verdiler. Bugün Altındağ takımının başında Ankara futbolunun yürekli isimlerini görüyoruz. Futbolun dili bir olsa da artık ezberleri bozma zamanıdır. İçimizde ukte değilmidir işin içinden gelenlerin futbolumuzu yönetmesi. Örnek olsun, Altındaspor'da nelerin başarıldığını beraberce izleyip göreceğiz, onların takipçisi ve destekçisi olacağız. 

Çizgisi duruşu hırsı ve beyefendi kimliğiyle yakından tanıdığımız Zafer Şahin yeni sezonda tekrar takımın başında kalırken, yardımcıları Sertaç Gezer, Cesur Özdemir,  kaleci antrenörü Serkan Dedeoğlu ve performans antrenörü Anex Himenes oldular. Takımın alt yapı sorumluluğu ise mücadeleci antrenör Muharrem Akbaş'a verildi. . Altındağspor  emin ellerde görünüyor, haydi bakalım hayırlara vesile olsun.

Kaptan Emrah Sürücü sevdalısı olduğu takımına geri dönerken, Barış Yeşilmen, Fatih Karslı, Gürkan Alber, Bayramcan Alyurt mavi beyazlı takımla yeniden sözleşme imzalayan oyuncular oldular. Yarin yeni sürprizlerin olacağı ve yıldız isimlerin mavi beyazlı takıma kazandırılacağı ise gelen bilgiler arasında. 

SPORANKARA.ORG BAŞARILAR DİLER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.