Hava Durumu

2019 Yılı Metespor ve Yeni Umutlar

SÜPER LİGE DOĞRU

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2019 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2019 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
2019 Yılı Metespor ve Yeni Umutlar

İşte Mete Spor Kulübü

Başkan: Ahmet Koray Gülhan

Başkan Yrd: Sami Kartaloğlu

Yönetciler: Harun Reşit Sazak, Salih Zeki Öztoprak

Teknik Direktör: Bora Bulgurlu

Yrd Antrenör: Kenan Koç

Futbolcular:

Volkan, Uğur. Mevlüt, Furkan, Emre, Fatih, Umut, Nuh, Ferhat, Mete, Yasin, Mustafa, Resul, Ufuk, Cankurt, Onur, Murta, Yasin Yılmaz, Sertaç, Nuri, Emre.

TEKNİK PATRON BULGURLU '' sadece ligde zirvede olmak yetmez ''

Ankara futbolu amatör lig temsilcisi Metespor, 2019 yılına yeni umutlarla giriyor.

 

Genç teknik patron Bora Bulgurlu'yla başarılara koşan yeşil beyazlılar, süper amatör lige göz kırpıyor. Hedefini bir üst lig olarak belirleyen güçlü ekip, ilk yarıyı lider bitirmenin ardından, ikinci yarının ilk karşılaşmasını farklı geçerken rakiplerine  de göz dağı vermeyi ihmal etmedi. Lider Metespor güçlü geliyor.

Metespor Kulübü Başkan Ahmet Koray Gülhan'dan tam destek. Takımına olan güvenini '' Başaracağız '' sloganıyla taçlandıran Başkan Gülhan şampiyonluk istiyor. Teknik patron Bora Bulgurlu sporankara.org haber sitesine yaptığı özel açıklamasında, 2019 yılı'na yeni umutlarla girdiklerini, süper lige çıkmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Lig maratonunu lider olarak bitirmek istediklerini de sözlerine ekleyen genç çalıştırıcı '' Sadece ligde zirvede olmak yetmez, nihayi hedefimiz play-off grubu karşılaşmalarını en iyi şekilde tamamlamaktır. Güçlü yönetim, güçlü teknik heyet, güçlü futbolcular, biz bir bütünüz, büyük bir aileyiz. Kimse merak etmesin, Metespor takımı istediği hedeflere ulaşacaktır. Sezon sonunda gülen taraf biz olmalıyız '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.