Hava Durumu

Orduspor Yöneticisi Soner Vayni

ORDUSPOR'UN YÜREĞİNDE BİR ADAM

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2017 05:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2017 05:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Orduspor Yöneticisi Soner Vayni

ORDUSPOR BİTMEYEN SEVDAMIZDIR

Orduspor Kulübünde yapılan kongrenin ardından yeni yönetime seçilen Soner Vayni, sporankara.org spor sitemizin konuğu oldu. Bu hafta sonu Orduspor takımımızı sportif Koordinatörlüğünü yaptığımız TZOB AKMAN otelde ağırlıyoruz. İşte Vayni ile gerçekleştirdiğimiz derin futbol sohpetimiz ve geriye kalanlar.

ORDUSPOR'DA GERÇEKLEŞEN KONGRE SONRASI 

Türkiye 3. Lig 3. Grup takımlarımızdan Orduspor’da kısa süre önce gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonrası Yaşar Pamuk yeniden başkan seçilirken,  listesinde şu isimler yer almıştı. Ahmet Çebi, Ahmet Yenilmez, Ali Yılmaz, Umut Çağatayhan Köksal, Cemallettin Türk, Bekir Karataş, Ersun Çakır, Eyüp Çamcı, Mustafa Şahin, Mehmet Yılmaz, Nurettin Varol, Rahmican Ömür, Suat Yanık, Sami Kovancı, Selim Yurdakul, Soner Vayni, Şemsettin Şahin, Serkan Çelik, Orhan Pazar, Oktay Yeşilalan, Uğur Daş, Bülent Ömür, Adnan Şener, Hakan Sapmaz, Mahir Akdere, Özkan Gündüz ve Ahmet Vural Yılmaz.

Hayırlara vesile olsun.

BU FOTOĞRAF NELERİ ANLATMIYOR Kİ

Yukarıdaki fotoğrafa bir kez daha bakıyor ve bugün Türkiye futbol liglerinde oynayan bir çok takımda Orduspor takımından yetişen bir dolu ismin olduğunu gün gibi hatırladığımızı söylemek istiyoruz. Bakalım bu konuda Soner Vayni bizlerle neleri paylaşacak, söz Orduspor sevdalısı yürek Vayni'de.

Sner Vayni '' Öncelikle Orduspor Kulübünde göreve gelmenin ne kadar onurlu bir durum olduğunu söylemek isterim. Tutkunu olduğumuz mor beyazlı renklerin hayatımızdaki yeri hepimiz için çok önemli ve bir değerimizden söz ediyoruz bugün. Memleket sevdası bizimki ve asla vazgeçmeye niyeti olmadığımız bir sevda.

Şartları ne olursa olsun, şu anki konumu nerede olursa olsun, Orduspor adına verilecek mücadelenenin tamamıyla kutsal olması sorumluluğumuzu fazlasıyla artırmaya yeterlidir. Şöyle bir geriye baktığımızda Süper ligde 11 sezon, 1.ligde 31 sezon, 2 ligde 4 sezon ve 3.ligde 4 sezon yer aldığını görüyoruz Orduspor'un. İsfendiyar, Lefter, Fevzi Zemzem, Kadri Aytaç, Candan Dumanlı gibi Türk futbolunda değerli isimlerin görev aldığı bir takımdan söz ediyoruz. 1978 sezonun'nda ligi 4 ncü sırada bitiren ve UEFA kupasına katılmayı hakeden bir takımdan söz ediyoruz.

Ancak şimdiki hedefimiz tüm bu güzel yılların ardından yakalandığımız tufan'dan bir an önce sıyrılmaktır. Başta başkanımız Yaşar Pamuk ve biz çalışma arkadaşları büyük bir kararlılık içerisinde görevimizin başındayız. Sadece elimizi taşın altına sokmaya değil, gerekirse tüm vücudumuzu taşın altına koymaya geldik hepimiz. Bugün nedenleri bir kenara bırakma zamanıdır. Orduspor sevdamızı nasıl yukarılara taşırızı günlerce aylarca düşünme zamanıdır. Tüm gücümüzle yeni başarıları yakalamak asli görevimizdir. Bir gün tekrar eski günlere dönebilmemiz, tribünlerde binlerce taraftarı ve büyük Orduspor seslerini dutabilme isteğimiz hayal değil gerçek olmalıdır.

İnancımızla varız ve olmaya da devam edeceğiz. Taşıdığımız sorumluluk bizleri daha da kamçılıyacaktır. Büyük bir isimden söz ediyoruz bugün, büyüklüğünü ve tarihini asla unutamayacağımız bir isimden. Mücadeleye devam o zaman, vakit kaybını en aza indirerek, moralimizi en üst seviyede tutarak, değerlerimizi geriye getirme savaşımız her şeyin üstünde olmaldır. Bunu hep birlikte başarmalıyız. Orduspor tutkunları bugünden tez yok dünlerde var olan görevlerini teslim almalıdırlar. Şehrin tüm ileri gelenleri takımlarına sahip çıkmak durumundalar. Bizler sonna kadar inanıyoruz, beraberce güzel günler yakındır'' diye konuştu.

sporankara.org ailesi başarılar diler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.