Hava Durumu

Ormanspor Galatasaray'ı Sahadan Sildi

İNANARAK OYNADILAR KAZANDILAR

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2018 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ormanspor Galatasaray'ı Sahadan Sildi

ORMANSPOR 95 - GALATASARAY 85

Ankara Basketbolu Kadınlar Basketbol Süper Lig Temsilcimiz Ormanspor, evinde oynadığı Galatarasaray karşılaşmasını kazanırken taraftarının yüreğine su serpen takımımız oldu. Tıpkı yukarıda yazdığımız gibi, inanarak oynadılar, kazandılar. sporankara.org spor sitesi tarafından yılın takımı ünvanına da layık görülen yeşil beyazlılar tarih yazmaya devam ediyorlar. İşte bu takım seyredilir arkadaş.

İstanbul temsilcisi Galatasaray takımını adeta sahadan silen Ormanspor'un perileri övgüleri de beraberinde getiriyor. Baştan sona Başkent takımının üstün oynadığı müsabakada ilk periyodu 24-22, ikinci periyodu 48-41, üçüncü periyodu 72-69 ve son periyodu 95-85 geçen Ankara takımımız karşılaşmayı da aynı skorla tamamlayarak sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Ormanspor'da Skyse 34, Thomas 30, Alperi Onar 15 sayıyla takımlarına katkıda bulunan oyuncular oldular.

Ormanspor başarılara koşuyor. İşinin ehli yönetimi, kendine has cesur yürek taraftarı, hırs küpü teknik heyeti, inancın gerçek temsilcisi sporcuları, heyecandan yerinde duramayan personeli ile Ormansporu izlemek bir başka olsa gerek. Sezon başında koyulan hedefleri bir bir yakalayan yeşil beyazlılar, iyi Basketbol iyi mücadele sloganıyla anlayışıyla yollarına devam ediyorlar. Alkışlar Ankara Basketbolunun inanılmaz temsilcisi Ormanspor için, tebrikler tebrikler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.