Hava Durumu

Nesibe Aydın Sk Mirkan Aydın Ziyareti

TÜM SPORLARDA BAŞARI

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Nesibe Aydın Sk Mirkan Aydın Ziyareti

AYDIN '' HEDEFLİ BİR KULÜBÜZ ''

sporankara haber sitemiz tarafından 13. gerçekleşen tüm sporlar geleneksel gecemizde 4 ödüle layık görülen Nesibe Aydın Spor Kulübü Başkanımız Mirkan Aydın'ı, Nesibe Aydın Okulları Kampüsü'nde ziyaret ettik. İşte o ziyaret ve geriye kalanları siz spor severlerimizle paylaşıyoruz.

MİRKAN AYDIN '' Öncelikle Nesibe Aydın Spor Kulümüze layık görülen dört özel ödül için sporankara.org haber sitesine teşekkür ediyoruz. Pandemi şartlarında bir şölen olmasına rağmen duygulu anlar yaşadığımızı söyleyebilirim. Bizlerde başarıların taçlandırılması konusunda sizlerle hem fikiriz. İnşallah bir daha ki ödüller töreninizde, hep beraber amatör sporların ruhuna yakışır bir bir şölen gerçekleştireceğiz. Nesibe Aydın Spor Kulübümüze gelince. 

HEDEFLİ BİR KULÜBÜZ

Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü’nün kurulmasıyla spor çalışmaları ve sporcu sayısında önemli derecede artış olmuştur. Hedefli bir kulübüz ve tüm branşlarda başarıyı hedefliyoruz. Tüm sporlarda basketbol, futbol, voleybol, yüzme, satranç, dans, judo, okçuluk, masa tenisi, halk dansları, jimnastik ve izcilik branşlarında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Özelliğimiz ise faaliyetini sürdüren bu branş sporcularının yüzde 95’i nin okulumuz öğrencilerinden oluşmasıdır. 

BASKETBOL'DA HEDEF AVRUPA

Nesibe Aydın Basketbol Takımı olarak Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligdeki ilk sezonumuzda dikkatleri çektiğimizi söyleyebilirim. Tarihi bir başarıya imza atarak 3 sezonda Süper Lig'e yükseldik ve şu anda zirve mücadelesi veriyoruz. Yeni hedefimiz Avrupa olacaktır.

AVRUPA KUPALARI

Kulüp olarak önceki yıllarda koyduğumuz hedeflere adım adım yaklaşıyoruz. Önce 1.lig hedefimiz, sonrası Süper lig hedefimizi yakalamış durumdayız. Süper ligde ilk yılımızda başarılara imza atıyoruz. Ve bundan sonraki hedefimiz Türkiye'yi Avrupa kupalarında layıkıyla temsil etmek olacaktır. Güçlü bir yönetimimiz var ve teknik adam konusunda şanslıyız. Ayrıca sporcularımız var olanın çok üstünde performans sergiliyorlar. Bir diğer taraftan çok özel altyapımız olduğunu ifade edebilirim. Bu sezon maçlar oynanmasa da sporcularımız haftanın 5 günü antremandalar. Bu çalışmaların meyvalarını kısa sürede alacağımız aşikardır. Altyapımızdan yetişen yıldız oyuncularımız önce A takımımıza, sonrasında Türk Basketbolunda ses getireceklerdir. Bir daha ki sezon özellikli dışarıdan burslu oyuncu formatını işleyeceğiz. A takımımızda var olan güçlü isimler, dışardan alacağımız burslu oyuncularımız ve altyapımızdan yetişen yıldız oyuncularımızla beraber mükemmel bir mozaik oluşturacağımızı düşünüyorum. Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü olarak tüm sporlarda elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız. Dün sporun içerisindeydik bugünde varız, yarinda olmaya devam edeceğiz '' diye konuştu. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.