Hava Durumu

Alperi Onar Sihirbaz Ormanspor'da

HOŞGELDİN ALPERİ

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2020 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2020 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Alperi Onar Sihirbaz Ormanspor'da

Basketbolun sevilen oyuncusu Alperi Onar, önceki yıllarda başarıdan başarıya koştuğu yeşil beyazlı renklerle sözleşme imzaladı. Ormanspor Onar'la daha da güçlü şimdi. Ankara Basketbolunun yakından tanıdığı yıldız oyuncuyla artık hep beraberiz. Bizler ona Basketbolun sihirbazı diyoruz, gelin önceki yıllarda Alperi'yi sizlere anlatırken neleri paylaşmışız bir kez daha hatırlayalım.

BASKETBOL SİHİRBAZI

Sizler hala Orman Genel Müdürlüğü M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu'na uğramadınız mı spor dostları ? Neleri kaybettiğinizi asla unutamayacaksınız. Ankara Basketbolu sihirbaz oyuncuyu konuşuyor bugün. Alperi Onar, bizler ona Basketbolun bir başka yüzü diyoruz. Kısa boyu, minyon tipi, mahsun bakışlarıyla belkide Basketbolun ötesinde diyebilirsiniz ilk gördüğünüzde. Ancak olayın tam tersi olduğunu hakem düdüğü çaldığında anlıyorsunuz. Dev bir yürekle karşılaşıyorsunuz adeta. Sahada yaşanan Basketbol esintilerini rüzgarlara çeviren, maçın ilerleyen dakikalarında kasırgaya dönüştüren, son vuruş'ta her şey Ormanspor dedirten Basketbol yıldızıyla. Nazarlar değmesin, ellerine koluna sağlık Alperi Onar. Final grubu ilk grubu karşılaşması'nda gösterdiğin performansla gönüllerde taht kurdun, tıpkı tüm takım arkadaşlarının kurduğu gibi.

Yukarıdaki resme baktığınız da yıldız oyuncunun ne kadar sevildiğini bir kez daha görebiliyorsunuz Kaptan Seda'nın yanında çekilmiş anı, usta oyuncu Melike'nin yanında yaşadığı sevgi selini ve arkadaşlarıyla sahaya çıkarken kendine olan güvenini, daha ne söyleyebiliriz ki ? Bizler seni hayranlıka izliyoruz Alperi Onar, iyi ki varsın Ormanspor'un başarılı temsilcisi. Başarılar başarılar, her şey dilediğin gibi olsun arkadaş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.