Hava Durumu

Çayyoluspor Kulübü Başkanı Ümit Geçmen

EN İYİSİ İÇİN VARIZ

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2022 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Çayyoluspor Kulübü Başkanı Ümit Geçmen

O İÇİMİZDEN BİRİSİ

Çayyoluspor Kulübü Başkanı Ümit Geçmen'in misafiri olduk dün. O içimizden birisi. Bizler Geçmen'in spora ve insana verdiği değerin tanığı olduk yıllardır. 

Ankaragücü'nde futbola başlayan gönül adamı, sarı lacivertli takımın formasını tüm kategorilerde giymiş ve süper ligde layıkıyla taşıyan isimlerden olmuştu. Tabi teknik adam sınavı. Gölbaşı, Boluspor, ANKARAGÜCÜ, K.ören Sportif, Etimesgut Şekerspor takımlarında başarılarıyla alkışladığımız Geçmen'i, bugünlerde Çayyoluspor takımımızda başkan olarak görüyoruz. 

Uzun bir sohpet gerçekleştirdik dün, bakın neleri söylüyor Geçmen başkanımız.

Ümit Geçmen '' Öncelikle bugün burada olmanızdan son derece mutluyum. sporankara haber sitesini keyifle takip ediyorum. Haber yüzünüz yenileniyor sanırım, bu da başka bir sevindirici durum. Ben hızla koşmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum.

Çayyoluspor takımımıza gelince. Biliyorsunuz futbola olan tutkunluğumuz vazgeçilmezimiz bizim. Yeni takım yeni bir heyecan. Futbol bambaşka bir duygu. Burada ki hedefimiz '' En iyisini Yapabilmek ''. İşin özü de bu değil mi zaten. Tecrübelerimizi heyecanımızı sevgimizi birleştirdiğimizde neleri başarabileceğimizi biliyoruz. Fair-play çerçevesinde var olacağız. Yardımlaşma destek birleştirici olmak da bir diğer hedefimiz. Altyapılarımız düzenle işlenecek. Yetenekli oyuncular yetiştirerek Türk futboluna sunmak hayallerimiz arasında. Ayrıca takımımızda çalışacak antrenör arkadaşlarımızın akademik kariyerlerini zirveye taşımak istiyoruz. Önce Çayyoluspor da eğitim tecrübe,  sonrası üst ligler. Ankara da var olan tüm kulüplerimizle iş birliği dayanışma içerisinde olmaktan yanayız. Olmamamız için bir neden de yok zaten.

Ayrıca ben Hacettepe üniversitesinde, antrenörlük bölümü Futbol Aantrnörlük bölümünde uzmanlık dersi veriyorum. Bu konumumu yine spor dünyasıyla buluşturmak hedeflerim arasında. Tüm takımlarımız bizim için özeldir. Ankaragücü başta olmak üzere tüm profesyonel takımlarla işbirliği düşüncesindeyiz. Yetiştireceğimiz futbolcularla onların altyapısı olmak istiyoruz. 

Ve Ankaragücü.  Sarı lacivertli sevdamızda kongre üyesiyim ve bundan gurur duyuyorum. Yıllarca formasını giydiğim Ankaragücü takımımızla istişare içinde olacağız. Ankaragücü bizim her şeyimizdir. Paylaşacağız, futbolcu servisinde destek olabilirsek ne mutlu bizlere. Yetiştireceğiz futbola kazandıracağız. Neden olmasın, inancınızı sahalara taşıdığınızda çok şeylerin üstesinden gelebilirsiniz. Yani proje takımı olmak.

ALPER TAŞDELEN DESTEĞİ

Çayyoluspor takımının başına geçtiğimde araştırmalarım oldu. Dinledik anlattık ortaya çıkan sonuçları değerlendirdik. Burada Çankaya Belediye Başkanımız Alper Taşdelen'in, gerek Çayyoluspor ve gerekse semtimizde yer alan takımlarımıza uzun yıllardır desteği olduğunu gördük. Ben kendim ve takımım adına kendisine teşekkür ediyorum. Umuyorum desteklerini dün olduğu gibi yarınlarda da sürdüreceklerdir.

Bugün kısa kısa yapacaklarımız ile ilgili düşüncelerimi paylaştım. Bu tablo genişleyecek büyüyecek tabi. Biz dün sporun içerisindeydik, bugün ve yarın da olmaya devam edeceğiz. Bu bir sevgidir. Sevgimizi yanımıza aldık, gerisi zaten gelir '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.