Beytepe Metespor'da 18 Cesur Adam

İNANMAK BAŞARMANIN TAMAMIDIR

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.sporankara.org

İNANMAK BAŞARMANIN TAMAMIDIR 

Ankara futbolu süper amatör lig temsilcisi Beytepe Metespor güçlü geliyor. İkinci yarıya Başkent futbolunun önemli isimlerini katarak başlayan yeşil siyahlılar fırtınalar estiriyor. Usta teknik adam Metin Karagöz'ün '' İnanmak başarmanın tamamıdır '' sloganına '' Bu mücadelede kazanan biz olmalıyız '' sloganıyla cevap veren  18 cesur adam, övgüleri de beraberinde taşıyor. Sezon başı çizilen Metespor süper ligde geçici söylemlerine hızla cevap veren yönetimin '' Bu sezon ligde misafir değiliz '' mesajı çok şeyleri ifade ediyor olmalı. Coşkulu taraftarının desteğini de yanına  alan Metespor'da moraller en üst düzeyde. 

M.KARAGÖZ '' REHAVET YOK ''

Takımın teknik patronu Metin Karagöz ise yaptığı özel açıklamasında, her maçın ayrı birer değeri olduğunu, dün kazandıkları karşılaşmanın bittiğini, zorlu mücadelenin ise hızla devam ettiğini söyledi. Zorlu ligde rehavete asla yer olmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı '' 18 cesur adamın yürekli mücadelesini keyifle izliyoruz. Beytepe Metespor zorlu maratonu layık olduğu yerde bitirecek güçtedir. Burada bir aile ortamında çalışıyoruz. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı ve çalışan personeliyle birlik ve beraberlik içerisindeyiz. '' Sonunda kazanan biz olacağız '' diye konuştu.

TARAFTAR TAKIMININ YANINDA

Beytepe Metespor'da coşkulu taraftarın takımına verdiği desteği keyifle seyrediyoruz. Maçın içerisinde atılan sloganların ne derece önemli olduğunu hepimiz biliyoruz bugün. Müsabakanın başından sonuna kadar susmayan coşkunun futbolculara verdiği morali asla unutmuyoruz. Alkışlarımız Beytepe Metespor taraftarımıza gidiyor.