Hava Durumu

Yenidoğan'lı Güçlülerden Mesaj Var

SARI LACİVERTLİ SEVDA KONUŞUYOR

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2016 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2016 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Yenidoğan'lı Güçlülerden Mesaj Var

sporankara.net spor sitesinin düzenlediği 2015 en iyiler spor şöleni'nde, yılın taraftarı ödülünü tüm Ankaragüçlü taraftarlar adına alan Yenidoğan'lı güçlülerden mesaj var.

SAYIN MELİH GÖKÇEK;

Ankara'nın en büyük markası ve değeri olan ANKARAGÜCÜ'ne vermiş olduğunuz desteklerden dolayı öncelikle teşekkür ederiz.

Sonraki süreçte yaşanan olumlu veya olumsuz olaylardan dolayı, ANKARAGÜCÜMÜ'zü görmezden gelerek yok saymanız, Kulübümüzü zor dönemin içerisine itmiş olup, geçmişde olduğu gibi ANKARAGÜCÜMÜ'zün başarılara ulaşması sizin gibi Ankara'mıza sevdalı olan tüm vatandaşlarımızı mutlu edecektir.

Biz ANKARAGÜCÜ taraftarı olarak maçlara Takım Elbise ile ( Belkide ) zorunlu olarak gitmiyoruz; Ankara'da 20 binlere ulaşan deplasmanda ise 500-1000 kişi aralığında hatta deplasman tribün kapasitesi üzerinde seyir eden ( Gönüllü ) taraftar kitlesi ile sevdamıza sahip çıkmaya gayret gösteriyoruz. Her gidilen deplasmanda ANKARAGÜCÜ'müze duyulan saygı ve sevgi ile karşılaşmak bizlerin ''gururuna gurur -gücüne güç '' kattığını da ayrıca iletmek istiyoruz.

Sosyal medyada çıkan bazı olumsuzluklar mutlaka olabilir, futbola ve taraftar gruplarına siyaset sokulması istenebilir, bu çıkan haberlere karşılık vermiş olduğunuz yine sosyal medya açıklamalarınız gerçekten ANKARAGÜCÜ sevdalılarını üzmekde ve ANKARAGÜCÜ'müzün isminin geçtiği bu tartışmaların yapılan yardımlar kadar zarar verdiğini de bildirmek isteriz.

YENİDOĞANLI GÜÇLÜLER

İhsan ÇAKIR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.