Hava Durumu

O.Sal '' Futbol Cinayetini Gördüm ''

ANKARAGÜCÜ ve ÖNEMLİ DETAYLAR

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2018 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2018 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
O.Sal '' Futbol Cinayetini Gördüm ''

Bilgi çağındayız, 5-10 tuşa basmakla her şeyi anında öğrenebiliyoruz. Denizlispor-Ankaragücü maçının hakemi açıklandığı anda sosyal medyada Serkan Çınar’ın bu sezon 1.Ligde sadece 3 maç yönettiğini, bu 3 maçında Ankaragücü’nün şampiyonlukta en büyük rakibi olan Çaykur Rizespor takımının maçları olduğunu, bu maçlarda da Ç.Rizespor takımının istediği sonuçları aldığı yazıldı çizildi.

Yani doğal olarak da hakemle ilgili kafalarda soru işareti oluştu. Bu tesadüf mü? Maalesef iyi niyetli düşünemiyorum. Çünkü futbolu yöneten kaymak tabakanın zihniyeti ortada.Hiç biri masum değil.

Şimdi Erdem penaltı yaptı mı, Alihan kırmızıyı hak etti mi tartışmaları yapılıyor. Bunların benim gözümde zerre kadar değeri yok.

Çünkü bu hakem Alihan’a bir hava topu mücadelsinde Mehmet Akyüz’ün attğı kasti tekmenin ardından kırmızı kart vermemesiyle ve İlhan’ın kaleye giden topu rakibin eliyle kesmesine penaltı artı kırmız kart vermemesiyle zihniyetini net belli etmiştir. Bu pozisyonlarda gerekli kararların verilmemesi futbol cinayetidir. Bizde bu cinayeti gördük.

Maç boyunca hakemin yönetimi nasıl olursa olsun bu 2 pozisyondaki veremedikleri Serkan Çınar’ın maça kurulu çıktığını göstermiştir.

Tabii burada bu gerçeği yazarken, İsmail Kartal’ın maça çıkardığı kadro ve oyun sistemininde yanlışlığını söylemeden geçmek olmaz. Öyle bir kadroyla çıkıldı ki kadro 90 dakika savunmada kalınacağının göstergesiydi. Erken gol yenmesi ile bu sistem tutmadı. Ayrıca Anton Putsila sakat değilse neden ilk 11’de yer almadı. Ki gördüğümüz kadarıyla sakatlığı geçmişti. Ankaragücü, Putsila ile birlikte 2.yarıda gol aradığı dakikalarda ne kadar olumlu bir görüntü sergiledi görüldü. Net pozisyonlar kaçtı.

Ancak ben yinede bu saatten sonra bunları çok konuşmanın faydasının olmadığını düşünüyorum.  Günahıyla sevabıyla bu maçı unutmak ve ileriye bakmak lazım.

Kaldı 5 maç. 5 final maçı.

İnşallah Ümraniyespor deplasmanında bu iş bitecek.

Hemen derhal cumartesi günü oynanacak olan Giresunspor maçına konsantre olmalıyız.

Hedefsiz kalan bir rakiple oynanacak. Bu zorlu haftalarda bu bizim için büyük avantaj olalabilir.

Bu fırsatı kaçırmayalım.

Çatlasalarda patlaslarda sezon sonunda ŞAM-Pİ-YON O-LA-CA-ĞIZ…

ORHAN SAL ..SPORANKİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.