Hava Durumu

M.Yiğiner Teknik Heyet ve Futbolcularla

Saray Restaurant'da kahvaltıda bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2016 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
M.Yiğiner Teknik Heyet ve Futbolcularla

Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu'nda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Ankaragücü takımımız maç öncesinde Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner'le bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası teknik heyet ve futbolcularla kısa bir konuşma yapan Yiğiner '' Ligin çok üstünde bir kapasiteye sahip olduklarını ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını belirterek '' şunları söyledi

'' Ligin ikinci yarısı ile birlikte çok zor bir sürece girdik, her türlü olumsuz şartlara rağmen emin adımlarla ilerleyerek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Şampiyonluğa giden yolda her maçı final havasında görüyoruz. Keçiören karşılaşmasının da diğer karşılaşmalardan bir farkı yok. Sezon başından bu yana olduğu gibi bu karşılaşmayı da kazanmak için oynayacağız. Her maçta olduğu gibi bu maçta da 12.adamımız diye nitelediğimiz taraftar desteğine ihtiyacımız var ve cefakar Ankaragücü taraftarlarından Pazar günü tribünleri tıklım tıklım doldurup doksan dakika sabırla takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Taraftarlarımız yine tek ses tek yürek olsunlar, hiçbir grup, tribün ayrımı yapmaksızın yalnızca ortak sevdamız olan takımımıza tezahürat yapsınlar. Biz onlara inanıyor ve güveniyoruz. Sahada oyuncularımız, tribünde taraftarlarımız bir bütün olursa kazanamayacağımız maç yok. Ankara ve Ankaragücü'ne gönül veren herkesi Pazar günü 19 mayıs Stadı'na bekliyor, şampiyonluğa giden yolda başarıya ortak olmalarını diliyoruz '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.