Hava Durumu

Karanlık Gece'nin Galibi Büyük Taraftar

NE OYUNLAR DÖNÜYOR ARKADAŞ

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 06:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 06:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Karanlık Gece'nin Galibi Büyük Taraftar

ANKARAGÜCÜ - ADANASPOR

Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 9'uncu dakikada stada gelen elektirik trafosundaki yaşanan arıza sebebiyle durdu. Daha sonra stat jenaratörünün devreye girmesiyle karşılaşmaya devam edildi. Ancak 39'uncu dakikada jenaratörde yaşanan sorun sebebiyle bütün ışıklar kesildi. Bunun ardından hakem Birincioğlu, karşılaşmaya ara verdi. TFF ile yapılan görüşmeler ardından maç tatil edildi. TFF karşılaşmanın ileriki bir tarihte oynanmasına karar verdi.

SONUÇ: Yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle yarıda kalan MKE Ankaragücü - Adanaspor maçı 9 Mart Cuma günü saat 14:30'da kaldığı dakikadan itibaren devam edecek.

KARŞILAŞMANIN GALİBİ BÜYÜK TARAFTAR

Neler oluyor anlamış değiliz. Türkiye nin Başkenti Ankara'da elektrik kesintisi ve maç iptali. Jenaratör azizliği, söylenecek sözün olmadığı yerdeyiz. Düşünüyoruz zaten aklımız almıyor. Binlerce yürek takımlarını desteklemek için 19 mayıs stadyumuna koşuyor, çözümsüzlük ve maç iptali. Ankaragücü'nün bir tek dostu var o da büyük taraftarı olsa gerek. Bu sevginin bir tarifi yok, olmacakda. Kısacası karşılaşmanın galibi BÜYÜK TARAFTARIDIR arkadaş. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.