Hava Durumu

Göster Gücünü Ankaragücüm

SARI LACİVERT SEVDA

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2017 06:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2017 06:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Göster Gücünü Ankaragücüm

TFF 1.Ligde oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet elde ederek zirvede kendine yer bulan Ankaragücü zorlu Eskişehirspor deplasmanına çıkıyor. Salı gününden bu yana kendi tesislerinde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde hedef maçı kayıpsız kapatmak.

10 maçta topladığı 18 puanla puan cetvelinde 3.sırada yer alan Ankaragücü, Milli araya moralli girmek istiyor. Başkent ekibinde  Nduka ve Ferhat kadroda yoklar. Eskişehirspor ise ligde topladığı 8 puanla 14.sırada bulunuyor. Eskişehirspor takımının 3 puanı da silinmiş durumda. Takımda tecrübeli oyuncu Semih Şentürk sakatlığından dolayı yerine alamayacak, Kaan Kanak’ın son durumu ise maç günü belli olacak.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadı’ndaki maç 15.30’da başlayacak. Maçı Süleyman Abay yönetecek. Maça Ankaragücü taraftarı alınmayacak.

47.RANDEVU

Ankaragücü ve Eskişehirspor tarihlerinde 47.kez karşı karşıya gelecekler. Her 2 takım daha önce 44 lig, 2’de turnuva maçı oynadılar. Bu maçlarda Her 2 takım arasında denge var. 15 maçı Ankaragücü, 15 maçı Eskişehirspor kazanırken, 16 maç ise berabere bitti. Bu denge gollere de yansımış durumda. Her 2 takımda birbirini kalesine 59’ar gol atmış durumdalar. 1966 yılında başlayan dev rekabette her 2 takım yarın bir kez daha kozlarını paylaşacaklar.

kaynak: sporanki

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.