Hava Durumu

Başkan Faruk Koca Taraftar Gruplarıyla Bir Araya Geldi

KENETLENMELİYİZ

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2022 03:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 03:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Başkan Faruk Koca Taraftar Gruplarıyla Bir Araya Geldi

Beştepe Tesisleri'nde taraftar gruplarıyla bir araya gelen MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en aktif taraftar gruplarına sahip olduklarını dile getiren Koca, "Ankaragücü tarihinde az olan bir şeyi gerçekleştirerek bütün tribün gruplarını bir araya getirdik. Maalesef tribün gruplarının parçalı olması bazı istismarlara neden oluyordu. Bunun önüne geçmek için arkadaşlarımıza kenetlenmeye ihtiyacımız olduğunu söyledim. Onlar da duyarlı oldu ve Ankaragücü için her şeyi yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler." diye konuştu.

CEZA ALMADIĞIMIZ MAÇLARDA TRİBÜN GRUPLARINI ÖDÜLLENDİRECEĞİZ

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Koca, bu sezon iç sahadaki maçlarda tribün olayları nedeniyle çok fazla maddi ceza ödediklerini vurgulayarak, "Taraftarımızın buna fırsat vermemesi için düzgün bir fotoğraf vermesi gerekir. Bu yüzden toplandık. Bundan sonra daha duyarlı olmak lazım. Kulüp olarak ceza almayacağımız her maçta tribün gruplarını spor malzemeleriye ödüllendireceğiz. Bunları da mahalledeki çocuklara ya da altyapıdaki çocuklarımıza dağıtmalarını isteyeceğiz. Bize ceza kesen federasyonumuza da bir öneriyle gideceğiz. Ceza almadığımız her maçta taraftarlara ödül isteyeceğiz. Umarım bunu TFF destekler. Buna biz ilk maçta başlayacağız." ifadelerini kullandı.

kay: başkent medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.